Izmire Meteor Mu Düştü / Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... - Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.

Izmire Meteor Mu Düştü / Meteor düşmesi son dakika! İzmir'e meteor mu düştü? Meteor ... - Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Yüksek ses ve ışıktan bahsediyor herkes gören var mı. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. İzmir'e meteor düştüğü iddiası, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında bulunuyor. Sorusu özellikle manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından gündemde.

Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Göktaşı (meteor) düşme anı amatör kameralar tarafından kayda alındığı iddia edildi. İzmir meteor düşmesi ne zaman oldu? Son dakika egeye meteor mu düştü? Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor.

Türkiye'ye meteor düştü mü? Meteor nedir? Türkiye'de ...
Türkiye'ye meteor düştü mü? Meteor nedir? Türkiye'de ... from sayfa.com
Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan sazlık alanda yangın çıktı. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. İzmir'de gece saatlerinde gökyüzünde görülen ışık huzmesi, vatandaşları korkuttu. Dha'nın haberine göre, manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor (gök taşı) olduğu öne sürülen ışık. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

Son dakika egeye meteor mu düştü? Pek çok kişi de bu iddiaların ardından meteor düştü mü sorularını araştırıyor. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. O da düştü tam oldu. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Peki, i̇stanbul'a meteor düştü mü? Bu görüntülerden sonra i̇zmir ve manisa'da meteor düştüğü iddia aedildi. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Ünlü oyuncu berna laçin de meteorun düşüşünü bodrum'da gördüğünü ifade ederek, bodrum, gökyüzünde kayan o gördüğüm dev şeyi gördün mü? ifadelerini kullandı. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Son dakika egeye meteor mu düştü? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü?

İstanbul ve İzmir'e meteor düştü mü? Meteor düşmesi son ...
İstanbul ve İzmir'e meteor düştü mü? Meteor düşmesi son ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Meteor düşmesi sonucu ne olur? Ege bölgesi'nde bazı illerde görülen ve manisa'nın salihli ilçesinde de fark edilen ışık hüzmesi sonucu. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Peki manisa'ya meteor düştü mü? Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor.

Öte yandan sosyal medyada 31 temmuz gecesi itibari ile i̇zmir'e meteor düştü iddiaları sıkça duyuluyor.

O da düştü tam oldu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Yetkililerden resmi bir açıklama yapılmazken, görüntülerdeki cismin göktaşı olduğu tahmin ediliyor. Meteor düşmesi sonucu ne olur? 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı görülüyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. 18 ağustos akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e yaşayan vatandaşlar meteor düştüğü konusundaki haberlerle sosyal medyada videolarını paylaşmaya başladılar.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. 28.09.2007 22:41 | son güncelleme: İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Haberler yaşam haberleri manisa ve i̇zmir'de meteor mu düştü? İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü?

Nijerya'ya Meteor Mu Düştü? | negibi.com
Nijerya'ya Meteor Mu Düştü? | negibi.com from negibi.com
Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Bu tip araştırmalar google trends listesinde de kendine yer buldu. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone) ile. Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Peki, i̇zmir'de meteor mu düştü? Konu ile ilgili merak edilenleri yazımızda ele aldık. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı.

İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Göktaşı ve meteor düştü iddiası sosyal medyada gündemde yer alan konuların başında geliyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde gökyüzünde beliren ışığın meteor düşmesi olduğu iddia edildi. İzmir'de, sel, fırtına, hortum felaketlerinden sonra, şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. İzmir'e 31 temmuz gecesinde 01.46'da meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. İşte detaylar… manisa ve i̇zmir'de gökyüzünde görülen ışık hüzmesinin ardından herkes meteor mu düştü diye sosyal medya üzerinden araştırma yapmaya başladı. İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. İstanbul ve i̇zmir'e meteor düştü mü? Çevredekiler ve sosyal medya kullanıcıları, meteorun yüksek miktarda ses ve ışığa sebep olduğunu öne sürerken konu. Son dakika egeye meteor mu düştü? Bir meteor vakası görüldü ülkemizde, özellikle doğu illerde, gündeydoğu ve doğu karadeniz tarafından görüldü diye raporlar geliyor. Son gelen haberlerde 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama